Vrienden van Jisp 1

  • Dakbedekker Theo Buddingh heeft een kleinzoon die bij Ajax speelt. Opa zelf drinkt het liefst een biertje in de kantine van Jisp. Jordanees Theo zingt wel graag een Amsterdams volksliedje, maar wonen doet hij tegenwoordig toch liever in Jisp. Daarom draagt hij een steentje bij als vriend van Jisp 1.
  • Simon de Vries is een echte kilometervreter. Hij zet wekelijks zijn beste beetje voor en trimt zijn vaste rondje langs vv Jisp en over de Jisperdijk. Simon van MotoPort Womerveer houdt van Jisp en wenst Jisp 1 daarom een sportieve en succesvol seizoen toe. Dat zal hem tijdens zijn hardloop ronde door Jisp extra voldoening geven!
  • Grondbewerker Ron Mak heeft niet zoveel met voetbal, maar als echte Jisper wil hij niet achter blijven en hoopt toch dat een financiële bijdrage tot een beter resultaat leidt voor zijn dorpsclub. Een betere score voor Jisp, zal volgens hem ook meer vrolijke dorpsgenoten opleveren. En daar doet Ron het allemaal voor! Ron is bereikbaar voor Grondwerk op 06 53417903.
  • Toen Rene Veldt in 2001 voor het laatst hoofdsponsor was boekte Jisp 1 mooie successen. Dat is al weer te lang geleden en daarom wil Rene nu behalve vriend worden van Jisp 1 ook meteen opnieuw hoofdsponsor worden! Rene eist wel resultaat en zal dan ook regelmatig aanwezig zijn langs de lijn. We hopen dat Rene's support wederom voor kracht en geluk zorgt!
  • Technicus Cock Sierhuis is een voetballer met een Saenden hart. In de eerste plaats is hij directeur van Floris Infra, een onderdeel van Floris Groep. Ze zijn gespecialiseerd in de aanleg van kunstgrasvelden. Na de aanleg van een veld bij Zaanlandia, WSV, Knollendam en Fortuna Wormerveer hoopt Cock natuurlijk dat ook Jisp nu volgt!
ron mak      Motoport     tange
keukenloodsoranjereneveldt
floresinfraAUSSIE
buddingh   creaim