• Terugblik 2019-2020 en vooruitkijken naar …..

  15 dec 2020
 • Beste leden, vrijwilligers en sponsoren,

  Vanwege COVID-19 en alle maatregelen omtrent het virus heeft de algemene ledenvergadering dit jaar niet plaatsgevonden. Door middel van een kort verslag willen wij terugblikken op het seizoen 2019-2020 en vooruit kijken naar 2020-2021.

  Vanaf 31 augustus heeft de vereniging officieel geen voorzitter meer. Jan Koene is ruim een jaar interim voorzitter geweest, om de club te steunen/helpen. Echter is aan deze periode een einde gekomen en heeft Jan zijn handen vol aan zijn overige werkzaamheden voor de club. Jan onwijs bedankt voor het afgelopen jaar! De club is nog steeds op zoek naar een nieuwe voorzitter!

  Het corona virus heeft in veel opzichten effect gehad op de club zowel negatieve als positieve. Het seizoen 2019-2020 is financieel afgesloten, de laatste maanden van dit seizoen zijn aanzienlijk minder inkomsten gegenereerd vanwege de sluiting van de kantine. De kascommissie (Sven Meijn en Jouke Ferwerda) heeft op 10 december 2020 de controle afgerond en goedgekeurd. Het financiële verlag wordt niet openbaar gemaakt, echter indien leden, vrijwilligers  of sponsoren deze willen inzien kan het financiële overzicht worden opgevraagd bij Kiki van de Nes.

  Positief effect van de corona crisis is de groei onder de jeugdleden. Gedurende de eerste lockdown heeft de vereniging het veld open gesteld voor alle jeugd uit het dorp om mee te trainen. Als gevolg hiervan zijn er twee extra jeugdteams ingeschreven, waardoor wij het seizoen 2019-2020 zijn gestart met drie jeugdteams!

  Tevens is er een nieuwe hoofdsponsor voor het eerste elftal van VV Jisp. Astrid Heijkamp heeft met haar bedrijf AHQ Beheer VV Jisp willen steunen. Astrid heeft er voor gekozen om niet het bedrijfslogo op de shirts te zetten maar het logo van de Voedselbank Zaanstad, om zo beide partijen te steunen. Wij verwelkomen de nieuwe hoofdsponsor en zijn hier in deze tijd zeer dankbaar voor. Wij hopen dat alle overige sponsoren ons ook gedurende dit moeilijke seizoen blijven steunen.

  Rida Koene heeft aan het begin van het seizoen erg haar best gedaan om toch een aantal ballensponsoren binnen te halen, ondanks dat de jaarlijkse barbecue niet door kon gaan. De volgende ballensponsoren willen wij graag bedanken;

  • Boom & Mo
  • Mister Bacardi Lemon
  • Jef & Tay Willemse
  • Kapsalon de Hoofdzaak
  • Jan en Ans Wezel
  • Simon en Sandra + kids

  Vooruit kijken naar het seizoen 2020-2021 is op dit moment nog erg lastig. Alle competities zijn opgestart, maar inmiddels zijn wij bijna halverwege het seizoen en wordt er helaas vanwege het virus al een tijd niet gevoetbald. Alle teams hebben inmiddels gelukkig wel de mogelijkheid om te trainen.

  Wij hopen als club dat er in het nieuwe jaar ook weer wedstrijden gevoetbald mogen worden en dat de kantine weer geopend kan. Zodat wij weer voor wat gezelligheid op de club kunnen zorgen.

  Wij willen alle leden, vrijwilligers en sponsoren oprecht bedanken voor de steun en het vertrouwen in de club. Laten wij de toekomst positief tegemoet zien.

  Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een goed uiteinde!