• Heren 1 van voetbalvereniging Jisp steunt Voedselbank Zaanstreek

    1 sep 2021
  • De nieuwe shirtsponsor van Heren 1 van voetbalvereniging Jisp gaat de Voedselbank Zaanstreek steunen.  De investeringsmaatschappij AHQ Beheer in Jisp wil met deze shirtsponsoring  haar betrokkenheid in de regio vergroten en een bijdrage leveren aan de doelstellingen van de voedselbank. De shirts van Heren 1 worden voorzien van het logo van Voedselbank Zaanstreek waardoor de voedselbank haar zichtbaarheid vergroot in Zaanstreek en omstreken. 

    Voorzitter Hans Brinkhuis van Voedselbank Zaanstreek: “We zijn erg blij met deze sympathieke actie van AHQ Beheer. Door de coronacrisis is het aantal mensen dat voedselhulp nodig heeft, gestegen. Zichtbaarheid is daarom van groot belang. We hopen dat mensen die onze hulp nodig hebben, ons weten te vinden". Bijna 1 miljoen mensen in Nederland leven onder de armoedegrens. Voedselbank Zaanstreek geeft elke week eten aan mensen die dat het hardst nodig hebben en bestrijdt zo de armoede in Zaanstreek en omstreken.

    Voedselbank Zaanstreek is hiermee de eerste voedselbank in Nederland die met haar naam op een voetbalshirt aandacht krijgt voor het goede doel: Oog voor voedsel - Hart voor mensen.