• Het kabinet heeft aangekondigd dat de 1.5 meter regel vanaf zaterdag 25 september niet meer van toepassing is, echter respecteer ieders positie op het complex. Om verspreiding van het virus te beperken is wel een aantal voorwaarden van toepassing.

   

  Voor alle horeca inclusief sportkantines geldt vanaf 25 september dat toegang alleen mogelijk is met een coronatoegangsbewijs. Dit geldt voor iedereen vanaf de leeftijd van 13 jaar die de kantine wil betreden.

    

  Voor het afhalen van een consumptie welke buiten de kantine wordt genuttigd is geen coronatoegangsbewijs nodig. De toiletten zijn vrij toegankelijk.

   

  VV Jisp is verplicht het coronatoegangsbewijs te controleren indien bezoekers in de kantine de consumptie nuttigen. Indien wij dit niet controleren riskeren wij als vereniging een boete en mogelijk zelfs sluiting van de vereniging. Wij vragen dan ook de spelers en bezoekers welke naar VV Jisp komen een geldig coronatoegangsbewijs mee te nemen (QR-code, een officiƫle negatieve Corona test niet ouder dan 24 uur of een bewijs dat je Corona gehad hebt).

   

  Indien u niet in staat bent een coronatoegangsbewijs te tonen, bent u nog steeds van harte welkom op het complex echter niet in de kantine. Op deze manier hopen wij u tegemoet te komen en het voor onze vrijwilligers ook leuk te houden.

   

  Alvast dank namens het bestuur.