Zomerstop jeugdtrainingen

De trainingen voor de jeugd worden nog steeds druk bezocht. Onze trainers hebben het er maar druk mee, maar ze vinden het vooral erg leuk!
Omdat de schoolvakantie nadert, hebben wij besloten dat de trainingen dan ook gaan stoppen.
Wij willen het seizoen afsluiten met een onderling toernooitje voor iedereen die de afgelopen weken heeft meegedaan.
Dit toernooi houden wij op zaterdag 27 juni tussen 10 en 12 uur.
Als je graag mee wilt doen, geef dit dan vóór 15 juni even door aan één van de trainers, dan weten zij met hoeveel kinderen we rekening kunnen houden.
Na dit toernooitje gaan de trainers ook genieten van een welverdiende vakantie.

Na deze zomervakantie beginnen de trainingen weer, deze zijn dan echter uitsluitend voor leden van VV Jisp.
Wil je ook graag lid worden? Meld je dan aan via de website of vraag nadere informatie bij één van de trainers.
Inmiddels hebben we er een flink aantal leden bij, dus we kunnen volgend jaar minimaal één nieuw voetbalteam oprichten.
Maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd, dus meld je aan!