Resultaat Grote Club actie

In totaal hebben onze jeugdleden uit team ‘JO9-1 gemengd’ 246 loten verkocht. Dit brengt totaal een bedrag van 590,40 euro op. Dit is ècht een heel goede prestatie! Vooral als je bedenkt dat dit door slechts 9 kinderen uit ons enige jeugdteam is gedaan.

Met dit bedrag kunnen wij jullie ideeën voor de club en activiteiten voor de jeugd gedeeltelijk bekostigen. Heb je een goed idee, geef dit dan door aan een bestuurslid en ga er samen mee aan de slag.

Wij hebben ook dit jaar weer topverkopers, die we graag even in het zonnetje willen zetten. De topverkopers zullen tijdens het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in de gymzaal van de Harpoen op 18 januari in het zonnetje worden gezet! Via deze weg willen wij alle verkopers en natuurlijk de kopers weer heel erg bedanken.

Check je gekochte lot(en)! Dit kan je doen door eerst je lotnummer(s) in de Incasso-afschrijving op je rekeningafschrift te bekijken en deze te checken de dag na de trekking, dus op 13 december, op de website van Grote Club.