Het bier is op..!

Vanaf 1 januari 2020 is het bier op in onze kantine ‘De Muizenval’. Dat kan toch niet waar zijn denkt menig supporter, lid maar ook bezoekers van onze mooie vereniging. Hoe kan dit probleem opgelost worden…

Vv Jisp zoekt nog steeds een kantinebeheerder

Vanaf 1 januari zal Jolanda van der Stege ècht stoppen als kantinebeheerder en daarom zijn wij met spoed op zoek naar een nieuwe kantinebeheerder. Indiensttreding kan natuurlijk in overleg waarbij het ook mogelijk is de werkzaamheden gezamenlijk met Jolanda tijdelijk voort te zetten.

In deze functie heb jij de verantwoordelijkheid voor het functioneren van het Clubhuis (kantine De Muizenval). Dit doe je samen met het bestuur en je collega kantinemedewerkers die bij ons op vrijwillige basis werkzaam zijn.

Werkzaamheden:

• Algemeen aanspreekpunt van de kantine
  • Werkzaamheden in de keuken en snackcounter
  • Coördineren van de schoonmaakwerkzaamheden
  • Verzorgen van en controle op de inkoop, voorraadbeheer en verkoop
  • Zorgen voor representatieve uitstraling van de kantine

Functie-eisen:

• Goed kunnen samenwerken
  • Affiniteit met vv Jisp
  • Verantwoordelijkheidsgevoel

Salariëring:

• Je moet meer clubliefde dan salariseisen hebben.

Mocht je interesse hebben in deze functie en wil je ons komen versterken dan verzoeken wij je om te reageren via de mail, telefoon of dit aan een bestuurslid te laten weten.

Bianca Busse penningmeester@vvjisp.nl of 06-40736646

Jolanda van der Stege 06-24221325