En de meiden winnen weer!

Zwanenburg MA1 – VVJisp MA1

De eerste competitie wedstrijd in 2016 komen de meiden van VV Jisp in hun nieuwe pakken het complex van Zwanenburg op lopen. Vol goeie moed en weinig trainingen lopen wij zelfverzekerd het veld van Zwanenburg op in onze nieuwe tenue’s. In de 21 minuut gaat het volkomen mis. VVJIsp_ZwanenburgWij krijgen een vrije trap tegen en die vliegt kei hard over onze keepster heen. 1-0 achter.. Wij herpakken ons goed en in de 35 minuut door een goeie combinatie met Josephine en Priska kwam de bal bij Daily in de voeten terecht, die het netjes in het doel plaatste. 3 minuten later kwam ook Sanne aanrennen. In de 64 minuut kwam door een fout van de tegenstander Lenora aan de bal die goed doorzetten en de bal netjes naar Daily passte, die de bal in het lege doel van de tegenstander rolde. Dat was de 1-2. 12 minuten later gaat de uittrap helemaal mis bij Zwanenburg en de bal beland in Daily haar voeten die geen moment na dacht en zo de bal in het doel knalde. Aldus 1-3 winst en een goed begin van 2016!

Bij deze willen wij alle sponsoren graag bedanken:
CREAIM (vader van Josephine), Ducktrail (via Anica), Wareco (via de moeder van Demi), Floris (via de vader van Sanne), Andriessen INFRA (Jim), Beumer Grond- en Straatwerken (Cornelis).

Hoofdsponsor:
Trinium advies (Ron Joosten)

Ook willen wij Sport Sportief bedanken voor het snelle leveren van de tenues, pakken en tassen (Marco Brouwer) en Future Design (Akin Ozguner) voor alle bedrukking!