Kantinedienst voor de jeugd (zaterdag)

KantineCartoon

Kantinedienst voor de zaterdag in seizoen 2019-2020

Kantinedienst voor de ouders van onze jeugdleden is verplicht bij VV Jisp. Uitgezonderd van kantinedienst zijn bestuursleden of technische staf zoals een trainer. Als u niet kan, moet u zelf iemand vinden die met u wilt ruilen. Als er geen programma is of als alle thuiswedstrijden zijn afgekeurd vervalt uw beurt. Dit rooster staat op de website en wordt verspreid via de groepsapps. Noteer de data dat u in de kantine moet staan in uw agenda. Niet op komen dagen is geen optie. Bij toernooidagen en doordeweekse inhaalwedstrijden zal via de leiders een oproep worden gedaan.

Het kantinepersoneel moet minimaal 45 minuten voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd aanwezig zijn. Bekijk het programma op de website van vv Jisp of Voetbal.nl. De sleutels van het complex en wisselgeld kunt u ophalen bij fam.Eggers, Dorpsstraat 3 Jisp (naast de Lepelaar). Let er op dat de kantine en de kleedkamers goed afgesloten worden en dat u de verlichting na de wedstrijden uit doet.

Indien de senioren in de middag op zaterdag ook thuis voetballen wordt de kantinedienst-senioren tussen 12.00 en 13.00 uur verwacht.