Kantinedienst voor de jeugd (zaterdag)

KantineCartoon     Kantinedienst voor de zaterdag 2018/2019

Kantinedienst voor de ouders van onze jeugdleden is verplicht bij VV Jisp. Uitgezonderd van kantinedienst zijn bestuursleden. De kantinedienst is op data ingedeeld. Dit houdt in dat u misschien in de kantine moet staan als uw kind uit voetbalt of helemaal niet moet voetballen. Het voordeel is dat u ruim van tevoren kunt zien wanneer u bent ingedeeld
Als u niet kan, moet u zelf iemand vinden die met u wilt ruilen. Als er geen programma is of als alle thuiswedstrijden zijn
afgekeurd vervalt uw beurt. We proberen de thuiswedstrijden allemaal in dezelfde week te laten spelen. Dat zou dan inhouden dat de kantinedienst in de week erna (om de week) vervalt. Dit rooster staat op de website en wordt verspreid via de groepsapps. Noteer de data dat u in de kantine moet staan in uw agenda. Niet op komen dagen is geen optie.
Bij toernooidagen en doordeweekse inhaalwedstrijden zal via de jeugdcoordinatoren/leiders een oproep worden gedaan.

kantine

Het kantinepersoneel moet minimaal 45 minuten voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd aanwezig zijn.
Bekijk het programma op de website van vv Jisp of Voetbal.nl. De sleutels van het complex kunt u ophalen bij fam.Busse/Eggers, Dorpsstraat 1 Jisp (naast de Lepelaar).
Let er op dat de kantine en de kleedkamers goed afgesloten worden en dat u de verlichting na de wedstrijden uit doet. Indien de senioren in de middag op zaterdag ook thuis voetballen wordt de kantinedienst-senioren rond 13.00 uur verwacht.