Kantine donderdagavond

Beste spelend lid,

De donderdagavond is een clubavond en dat moet zo blijven! De laatste jaren was de kantinedienst afhankelijk van slechts een aantal vrijwilligers of spelende leden, dit gaan we vanaf dit seizoen 19/20 anders doen. Er is een basisgroep (Paul Klos, Ron Luttik, Tjeerd Beijaard en Ry Bark) die zorgen voor het opstarten en/of afsluiten van deze avond. Daarbij zijn alle spelende selectie-leden ingedeeld en verplicht om 1 of 2 avonden deze kantinedienst te doen. Vv Jisp wil hiermee een gedeelde verantwoordelijkheid voor deze clubavond bewerkstelligen en dat zal natuurlijk bijdragen aan de bestaande saamhorigheid. Wat ons betreft allemaal niet meer dan logisch. Indien je niet kan, zal je zelf voor vervanging moeten zorgen. Help elkaar herinneren en ruilen van dienst mag natuurlijk altijd.

Hieronder de indeling;

• Let op dat wisselgeld en sleutels aanwezig zijn ((Paul, Tjeerd, Ron en Ry)
• Maak het makkelijk en gebruik de pin.

Samen, is niet alleen! Allemaal bedankt voor jullie inzet voor v.v.Jisp.
Het bestuur van vv Jisp