Corona-maatregelen VV Jisp per 29 september 2020

Wedstrijddagen

• Er mag geen publiek meer worden toegelaten op het complex tijdens de wedstrijden van VV Jisp.
  • De kantine is tot nader order gesloten.
  • Per VV Jisp-team zijn maximaal 3 personen aanwezig voor de begeleiding, dit is inclusief de scheidsrechter/spelbegeleider en eventuele grensrechter. Binnen de teams wordt zelf bepaald wie dit zijn.
  • Van de bezoekende teams laten wij ook maximaal 3 personen per team toe op het complex voor begeleiding en coaching.
  • Alle spelers kleden zich thuis om, zowel voor als na de wedstrijd.
  • Voor de wedstrijden wordt kantinedienst ingeroosterd om limonade/thee voor de rust te verzorgen en de begeleiders een kop koffie aan te bieden.
  • Limonade en koffie bij de jeugdwedstrijden wordt in principe op het veld genuttigd. De kleedkamers worden uitsluitend opengesteld om kleding/spullen in op te bergen.
  • Voor de seniorenwedstrijden wordt in de rust thee aangeboden bij de dug-outs. Ook hier geldt dat de kleedkamers uitsluitend open worden gesteld om spullen in op te bergen. Er mogen ook maximaal 3 personen tegelijk in een kleedkamer aanwezig zijn. Omkleden en douchen is niet toegestaan op het complex.
  • In de kleedkamers is gelegenheid om gebruik te maken van het toilet.

• Ook voor de trainingen geldt, dat deze zonder publiek worden afgewerkt.
  • Spelers en trainers kleden zich thuis om, zowel voor als na de training.
  • De kantine is tot nader order gesloten.
  • Er worden kleedkamers opengesteld voor het opbergen van kleding en spullen. Er mogen maximaal 3 personen tegelijk in een kleedkamer aanwezig zijn.
  • In de kleedkamers is gelegenheid om gebruik te maken van het toilet.
  • Na de training gaat een ieder per omgaande naar huis, het is niet toegestaan om in groepjes op het complex na te blijven zitten.