ClubCollect (contributie)

De laatste 2 jaar heeft vv Jisp de inning van haar contributie in samenwerking met ClubCollect gedaan. Dit is ons maar belangrijker ook jullie heel goed bevallen. Daarom zal ook voor dit seizoen de inning van de contributies door ClubCollect verzorgd worden. De betaalverzoeken vanuit ClubCollect zullen deze week verstuurd worden.

De tarieven van de contributie zijn hetzelfde als afgelopen jaar gebleven. De tarieven zijn te vinden op onze website.

Voor alle duidelijkheid ClubCollect is géén incassobureau. De samenwerking levert zowel de leden als de club voordelen op. Het voordeel voor jullie is het grote gebruiksgemak waarmee de betalingen voldaan kunnen worden en de mogelijkheid om gespreid te betalen (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht).

Zorg ervoor dat je persoonlijke gegevens zoals adres, telefoonnummer en e-mailadres correct bij ons geadministreerd staan. Je kan dit via Voetbal.nl (app) doen maar ook nog ouderwets doorgeven bij de secretaris (secretariaat@vvjisp.nl).