Grote Clubactie 2019

Aankomende zaterdag 14 september gaat de Grote Clubactie voor dit jaar van start. VV Jisp doet ook weer mee en hopen dat jullie (jeugd) leden zoveel mogelijk loten gaan verkopen en/of kopen.

Een lot kost 3,- euro per stuk, daarvan gaat er 2,40 euro naar onze club vv Jisp. Ook dit jaar is er een mogelijkheid een ‘ Superlot’ te kopen. Deze vertegenwoordigd 50 loten en kost dus 150,- euro. Wil je als ondernemer of minisponsor iets meer betekenen voor onze jeugd, laat het ons weten.

Met de verkoop van Superloten maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-. Daarnaast zijn er zijn heel veel mooie prijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs van € 100.000 euro !!!

Deze week krijgen alle jeugdleden de ‘verkoopboekjes’ via de coach. Om het jullie zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken, wordt er met een éénmalige machtiging en dus niet met contant geld afgerekend. Ga bij jullie ouder(s), familie, vrienden en buren langs om te vragen om zij één of meerdere loten willen kopenen en vergeet natuurlijk niet de boekjes mee te nemen naar de club om aan de senioren loten te verkopen. Jullie kunnen als verkoper natuurlijk ook veel mooie prijzen winnen!

De Grote Clubactie loopt tot 21 november, meer informatie kan je vinden op https://clubactie.nl/. De verkochte loten (boekjes) kunnen weer bij de coach worden ingeleverd.

Heel veel Succes!