Voorbereiding selectie vv Jisp

Vandaag begint het nieuwe seizoen onofficieel voor onze selectie. Vanavond trappen zij een balletje tijdens de kermiswedstrijd bij vv Knollendam (aanvang 19.30 uur).

Morgen (zaterdag 17 aug) is de officiële start en zullen zij fris en fruitig aan de trainingsdag beginnen, aanvang training 14.30 uur. Daarna kunnen de mannen genieten van een welverdiende maaltijd (verzorgd door Lisette) en een biertje.

Daarnaast doet vv Jisp ook mee met het Socomha&Ztyl Voorbereidingstoernooi bij cvv Blauw Wit (w). De wedstrijden zullen plaatsvinden op;

• donderdag 22 aug Jisp – Knollendam begint om 19.15 uur
  • zaterdag 24 aug wedstrijd begint om 17.15 uur

Zaterdag na de wedstrijd zal er, in de kantine van Blauw Wit muziek zijn om de ‘ 3e helft’ voort te zetten!

Om de voorbereiding compleet te maken spelen zowel Jisp 1 en 2 bekerwedstrijden op 31 aug, 7 sept en 14 sept (zie wedstrijdprogramma op de website van vv Jisp).