Samen is niet alleen!

Zoals iedereen waarschijnlijk al heeft gehoord, is helaas onze voorzitter Hans Seitner eind mei opgestapt. Dit is voor onze kleine vereniging natuurlijk een behoorlijke aderlating. In de korte periode heeft Hans veel opgezet, opgepakt en georganiseerd, waar wij als voetbalvereniging hem erg dankbaar voor zijn.

Maar nu..? Hoe gaan we verder?

Een club kan officieel niet zonder een voorzitter. Vooral in onze vereniging zijn er al veel verantwoordelijkheden en bestuursfuncties bij een klein aantal vrijwilligers, dus maakt dit het probleem extra lastig.

Maar Jisp zou Jisp niet zijn om ook dit gat samen op te vullen. Twee bekende meldde zich bij ons bestuur om welwillend, die verantwoordelijkheid op zich te nemen. Na de (tussentijdse) bestuursvergadering van 5 juni kunnen wij mededelen dat Jan Koene als ad interum voorzitter en Peter Heykamp ad interum Voetbalzaken zullen gaan fungeren.

Met deze positieve instelling en energie zijn wij er van overtuigd dat vv Jisp de sportiviteit en gezelligheid, die we gewend zijn, nog steeds kunnen bieden. Uiteraard hopen we op nog meer andere enthousiaste reacties en initiatieven van andere jispers of welwillende mensen.

Het Doel is om samen met de huidige en ad interum bestuursleden een breed en constructief ‘vernieuwd bestuur’ op de algemene ledenvergadering medio november te kunnen voorstellen.

Namens het Bestuur.

Ron Luttik