Nieuwjaarsreceptie

Afgelopen zaterdag 5 januari vond de drukbezochte nieuwjaarsreceptie plaats in de kantine. Veel leden, oud-leden en vrijwilligers waren hierbij aanwezig.  De avond werd begonnen met een door Peter Heijkamp georganiseerde wedstrijd tussen Jisp 1 en Oud-Jisp die eindigde, in een voor Oud-Jisp zeer verdienstelijk, 2-2 gelijkspel.

Na deze wedstrijd werd het een zeer gezellige avond onder genot van een hapje, een drankje en muziek van DJ  Spectacles. Een speech van de voorzitter met als hoogtepunt van de avond  de benoeming van Ron Luttik als “clubman van het jaar” maakte de avond compleet. Een benoeming die, gezien het applaus en de reacties, op veel steun kon rekenen.

De voorzitter memoreerde verder in zijn speech het overlijden in 2018 van twee vrijwilligers t.w. Ron Molenaar en Dirk Klopper, het afscheid van Jaap Luttik als voorzitter en de overgang van Zondagclub naar Zaterdagclub, een beslissing die vooralsnog zeer succesvol lijkt.

In zijn vooruitzicht naar 2019 stipte hij de BTW verhoging aan, de plannen voor het renoveren van het trainingsveld en de belangrijkste uitdaging, het behouden van het voetbal in Jisp. Het groeien van het aantal voetballende leden is hierbij erg belangrijk. VV Jisp biedt hiervoor een mooi en goed onderhouden complex, goede trainers en vooral het voetballen op ECHT gras!! Daarnaast is gezelligheid een groot wapen van de club. Ook bedankte hij de vrijwilligers van de club voor hun inzet.

Het feest duurde tot in de kleine uurtjes.