Resultaat Grote Club actie

In totaal hebben onze jeugdleden maar ook de dames van de kantine van VV Jisp 254 loten verkocht. Dit brengt totaal een bedrag van 609,60 euro op.

Met dit bedrag kunnen wij jullie ideeën voor de club en activiteiten met elkaar bekostigen. Heb je een goed idee, geef dit dan door aan de jeugdcoördinator of een bestuurslid.

Wij hebben topverkopers, die we graag even in het zonnetje willen zetten. De topverkopers zullen tijdens het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in de gymzaal van de Harpoen op 12 januari in het zonnetje worden gezet! Via deze weg willen wij alle verkopers en natuurlijk de kopers weer heel erg bedanken.

Check je gekochte lot(en)! Dit kan je doen door eerst je lotnummer(s) in de Incasso-afschrijving op je rekeningafschrift te bekijken en deze te checken na de trekking op de website van Grote Club.

Iedereen bedankt voor de inzet en bijdrage.