Meiden Jisp en Fortuna Wormerveer samen STERKER

Vorig seizoen was al duidelijk dat er meer meiden nodig waren om een 11-tal bij elkaar te krijgen, zodat onze meiden bij vv Jisp konden blijven voetballen. Dat is erg lastig, dus zijn de begeleiders van ons meidenteam op zoek gegaan naar een samenwerking. En die vonden zij…

Ook Fortuna Wormerveer was de meidenafdeling zorgwekkend en zaten wij enigzins met hetzelfde probleem.Tijdens een onderling wedstrijdje en een kop koffie besloten de begeleiding & trainers van beide clubs de handen ineen te slaan en Wormerveer en Jisp samen te voegen. De klik was er en zo ontstond de ST Fortuna Wormerveer/Jisp MO13.

Natuurlijk is er door alle veranderingen nog wat werk aan de winkel. De meiden moeten nog een klein beetje wennen aan de samenvoeging, we spelen voor het eerst op groot veld en ook de trainingen worden op hoger niveau gegeven en zijn daardoor van een heel ander kaliber. Gelukkig overheersen de voordelen. Zo kan Fortuna gebruik maken van de velden van Jisp, behoudt Jisp haar leden en kunnen diezelfde kanjers gewoon met elkaar op niveau (blijven) spelen. Al met al een goede impuls voor het meidenvoetbal dus!

Isa en Roos, twee toppers uit de MO19 van Fortuna, boden spontaan aan de trainingen te verzorgen. Door hun tomeloze inzet en enthousiasme hebben zij in korte tijd een team weten te creëren dat buiten het plezier in spel ook veel plezier met elkaar beleeft. Daarbij zijn de meiden helemaal in het nieuw gestoken, met een uit- en thuistenue maar ook een mooi trainingspak door hun sponsor Bakkerij Lex Brakenhof.

De trainingen vinden plaats bij Fortuna op maandag en woensdag. De thuiswedstrijden worden onder elkaar verdeeld. Wil je onze meiden komen aanmoedigen, kijk dan in de VOETBAL.NL app en/of houd het programma op de website in de gaten.

De eerste wedstrijd van het seizoen hebben we verloren maar de potentie was al duidelijk zichtbaar. We gaan er een gezellig seizoen van maken waar plezier bovenaan staat. Maar wel met de instelling om voor goud te gaan!

Uiteraard zijn we super blij met dit initiatief en mogen beide verenigingen daar heel erg trots op zijn!

Meer weten of aanmelden? Mail dan naar secretariaat@vvjisp.nl of meidenvoetbal@fortuna-wormerveer.nl

meiden