Grote Clubactie

Afgelopen zaterdag 15 september is de Grote Clubactie voor dit jaar van start gegaan. VV Jisp doet ook weer mee en hopen dat jullie (jeugd) leden zoveel mogelijk loten gaan verkopen en/of kopen.

De loten kosten 3,- euro per stuk, daarvan gaat er 2,40 euro naar onze club vv Jisp. Dit jaar is er ook een mogelijkheid een ‘ Superlot’ te kopen. Deze vertegenwoordigd 50 loten en kost dus 150,- euro. Wil je als ondernemer of minisponsor iets meer betekenen voor onze jeugd, informeer dan bij iemand van Het Bestuur.

Er zijn heel veel mooie prijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs van € 100.000 euro!!!

Deze week hebben alle jeugdleden de ‘verkoopboekjes’ via de coach of trainer ontvangen. Om het jullie zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken, wordt er met een éénmalige machtiging en dus niet met contant geld afgerekend. Ga bij jullie ouder(s), familie, vrienden en buren langs om te vragen om zij één of meerdere loten willen kopenen vergeet natuurlijk niet de boekjes mee te nemen naar de club om aan de senioren loten te verkopen De Grote Clubactie loopt tot 22 november, meer informatie kan je vinden op https://clubactie.nl/.

De verkochte loten (boekjes) kunnen weer bij de leider, Ron of Jim ingeleverd worden.

Wie verkoopt dit jaar de meeste loten? Zal dat weer Benjamin zijn…?

Heel veel succes!