Contributie seizoen 2018/2019

Vorig jaar heeft vv Jisp de inning van haar contributie voor het eerst in samenwerking met ClubCollect gedaan. Dit is ons maar belangrijker ook jullie heel goed bevallen. Daarom zal ook voor dit seizoen de inning van de contributies door ClubCollect verzorgd worden. De betaalverzoeken vanuit ClubCollect zullen deze week verstuurd worden.

Zoals eerder persoonlijk is gecommuniceerd (naar bestaande leden), heeft vv Jisp de contributie vanaf dit seizoen iets verhoogd naar onderstaande tarieven;

Dames/Heren senioren            € 125, –
Jeugdleden                             € 75,-
Niet spelende leden                € 85,-
Donateur                                € 25,-

Voor alle duidelijkheid: ClubCollect is geen incassobureau. Dit samenwerkingsverband levert zowel de leden als de club voordelen op. Het voordeel voor jullie is het grote gebruiksgemak waarmee de betalingen voldaan kunnen worden en de mogelijkheid om gespreid te betalen (voor gespreid betalen wordt een klein bedrag in rekening gebracht).

clubcollet