De Lepelaar nieuwe hoofdsponsor v.v.Jisp.

leepjisplogo

Woensdag 30 mei 2018 was een historische dag in Jisp. Een week na de pinksterkermis werd er door Andrew Harcourt van de Lepelaar en voorzitter Jaap Luttik van v.v.Jisp een driejarige sponsorovereenkomst getekend.

Deze historische Jisp verbintenis staat in het teken van: de gemeenschap/ons dorp op zowel het sociale vlak als met sport&gezondheid elkaar te gaan versterken en samen te werken.

Beide zijn ontzettend trots dat er nog steeds een restaurant & bar en voetbalclub in het dorp zijn die willen bijdragen aan de saamhorigheid en leefbaarheid.

Zowel het bestuur, leden en vrijwilligers van onze club zijn enthousiast om deze samenwerking kleur te gaan geven. Hier volgt later meer over op de website van v.v.Jisp.

contract

www.delepelaarjisp.nl

Ons restaurant is een gezellige ontmoetingsplaats voor iedereen. Zowel voor verenigingen als voor de mensen uit het dorp en gasten van buitenaf. Zomers op het terras in het pittoreske dorpje Jisp en ‘s winters heerlijk genieten en opwarmen na een tochtje schaatsen..