Even voorstellen… Jaimy Bloem

Mijn naam is Jaimy Bloem, ik ben 23 jaar.

Het zou kunnen dat jullie mij van het voetbal bij JISP  of WSV 1930 kennen of misschien wel van daar buiten als zoon van Arjan Bloem en kleinzoon van Arend Bloem. Ja inderdaad van het kanocentrum.

Binnen het voetbal

Mijn voetbalcarrière ben ik gestart op 6 jarige leeftijd bij WSV ’30 hier heb ik gespeeld tot de senioren en ben toen na 1 jaar in het 2e elftal vertrokken naar JISP. Na twee jaar JISP en hier het kampioenschap te hebben meegemaakt, ben ik nog kort naar WSV ’30 gegaan als voetballer. Ik kon toch niet helemaal mijn weg meer vinden en na 4 maanden alweer terug naar het mooie en leuke JISP gekomen.

Bij de jeugd van WSV ’30 was ik al vroeg gestart als scheidsrechter van WSV ‘30. Na enkele jaren als scheidsrechter ben ik benaderd om ook als trainer/coach aan de slag te gaan bij de F2 van WSV ’30. Deze kans liet ik niet lopen en heb bij WSV’30 met veel plezier zes jaar gewerkt. Bij WSV’30 heb ik verschillende teams gehad (F2, E2, D1 en later de 013-1). Verder ben ik 2 jaar trainer geweest bij de voetbalschool van WSV ’30.

Vanaf aankomend seizoen mag ik het jeugdplan van VV Jisp ondersteunen en daarbij de toppers van JISP 013 beter maken. Ik ben erg enthousiast en tegelijkertijd trots om als JISP 1 speler de jeugd beter te maken voor hun toekomstige voetbalcarrière. Met heel veel plezier beter worden of dat straks is bij AJAX, JISP, Oost-knollendam of WSV ’30, ik zal je altijd blijven aanmoedigen.

Buiten het voetbal

Naast het voetbal werk ik op het Trias VMBO als docent Economie. Hier geef ik les aan de bovenbouw en 2e jaars leerlingen. In het zomerseizoen (april t/m september) ben ik op zaterdagen werkzaam bij het Kanocentrum in Wormer.

Voor mijn spelers

Bereid je alvast voor… De kwalitatieve trainingen boordevol plezier komen er volgend seizoen weer aan smile!

 

jaimy