Garry, BEDANKT..!

Onze vaste kracht Garry Klopper stopt er mee…

Garry kwam ons persoonlijk melden dat het na vele jaren een einde is gekomen aan haar vrijwilligersfunctie bij VV Jisp. Met wat vochtige ogen en ik citeer “Met pijn aan mijn hart”, vertelde ze ons met de kantinedienst te moeten stoppen. Door de privé omstandigheden zijn de vrijwilligerstaken niet meer met elkaar te combineren. Garry heeft überhaupt nu niet eens meer de mogelijkheid om wat voor haar zelf te kunnen doen. Dit is vervelend en wij begrijpen dit volkomen. VV Jisp wenst haar en natuurlijk ook Dirk veel sterkte en nog vele jaren gezondheid toe.

Garry, je was voor het gehele dorp het gezicht van VV Jisp en de Muizenval. Je hebt met heel veel andere vrijwilligers de kantinedienst jarenlang in stand gehouden. Dat betekent erg veel voor een dorpsclub als Jisp en daarbij ben je een voorbeeld voor onze gemeenschap. Dit is niet in woorden uit te drukken….Zoals jullie lezen kun je Garry gerust ‘geweldig en voorbeeldig’ noemen.

Toen zoon Erik begon met voetballen, is Garry achter de bar gedoken. Ik herinner mij ook nog goed dat ik 25 jaar geleden mijn zakje snoep iedere zaterdag en zondag bij haar samenstelde met zure matten, kikkertjes en krijtjes…De wijze les van Garry was dan, “lieve schat, vergeet je ook niet iets te drinken”? Dus bestelde ik er ook nog een Dextro Cassis bij.

Hoe we Garry verder kunnen bedanken weet ik niet. Het lijkt ons logisch dat ieder (huidig & oud) lid van VV Jisp haar op zijn minst persoonlijk bedankt, als we haar weer tegenkomen in ons mooie dorp.

Garry, bedankt!

*Uiteraard is VV Jisp op zoek naar een vervang(st)er voor Garry.

Namens Het Bestuur VV Jisp (Ron Luttik)