Clubmannen 2017

Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie, met in het voorprogramma de wedstrijd Old Jisp tegen Jisp selectie (2-2),  zijn er dit jaar twee leden gekozen tot clubman.

Jim Praag & Mark Scholtens

Beide zijn al sinds hun jeugd lid van v.v.Jisp en altijd betrokken en inzetbaar bij activiteiten binnen de vereniging. Jim en Mark zijn de moter achter het kampioenenteam Jo11 en met hun energie twee enthousiaste vrijwilligers bij onze vereniging.

Naast de activiteiten bij v.v.Jisp is Mark de voorzitter van toneelvereniging  “Herleving 1898” welke bezig zijn met de voorbereidingen  van een uitdagend programma/uitvoering over de vroegere ledezetters te Jisp.

Jim is naast zijn activiteiten bij de voetbal lid van de werkgroep “Dorpsvisie Jisp”  welke streven naar leefbaarheid en welzijn van het dorp voor nu en in de toekomst.

V.v.Jisp feliciteert beide met hun verkiezing.