Resultaten Grote Club Actie

Vorig jaar begonnen we met een vertraging, maar dat laten we ons niet nog een keer gebeuren. Dit jaar zijn we direct na ontvangst van de loten van start gegaan. In totaal hebben onze jeugdleden van VV Jisp 180 loten verkocht. Dit brengt totaal een bedrag van 432,- euro op.

Met dit bedrag kunnen wij jullie ideeën voor de club en activiteiten met elkaar bekostigen. Heb je een goed idee, geef dit dan door aan de jeugdcoördinator of een bestuurslid.

Wij hebben 3 top verkopers, die we graag even in het zonnetje willen zetten. De topverkopers zullen tijdens het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi op 13 januari in het zonnetje worden gezet! Via deze weg willen wij alle verkopers en natuurlijk de kopers weer heel erg bedanken.

Check je gekochte lot(en)! Dit kan je doen door eerst je lotnummer(s) in de Incasso-afschrijving op je rekeningafschrift te bekijken en deze te checken op de website van De Grote Club.

Iedereen bedankt voor de inzet en bijdrage.

Sportieve groet,