Van uw voorzitter

Het nieuwe voetbalseizoen is gestart. Dit besef kreeg ik afgelopen dinsdag toen ik bezig was met het trekken van de lijnen op het B-veld en er een grote groep jeugdleden/trainers met heel veel plezier en motivatie lekker aan het trainen was. Mijn gedachte ging even terug naar mijn eigen tijd in de jeugd met trainer Henk Ubbels sr. en de vele vrijwilligers uit Jisp en omstreken, die door de jaren heen hebben bijgedragen aan een gezonde dorpsvereniging. Een vereniging waar iedereen altijd welkom is en waar vele binnen de vereniging trots op zullen zijn.

In seizoen 2017-2018 gaan we starten met 3 seniorenteams en 4 jeugdteams. De technische staf voor de senioren is compleet maar bij de jeugd staan nog enkele vacatures open, naar verwachting zullen deze door enthousiaste ouders worden ingevuld. Onze gezellige kantine is weer klaar om iedereen te ontvangen, maar helaas zijn ook hier enkele bezettings problemen voor de zondagen en doe ik hierbij een dringende oproep aan vrijwilligers die ons een keer willen komen helpen.

De jaarvergadering is gepland op donderdagavond 23 november. De agenda komt binnenkort op de site, maar hierbij alvast een oproep voor de vacatures ‘Voetbalzaken’ en ‘Penningmeester’. Sven is afgelopen seizoen gestopt en Bianca heeft na vele jaren trouwe dienst en een uitstekende boekhouding aangegeven te stoppen. Wilt u meer informatie over deze functies, neem contact op met het bestuur.

De club BBQ op zaterdagavond 7 oktober staat dit jaar in het teken van:

Clubleden & Familie & Vrienden

Informatie komt op de site en het belooft, net als voorgaande jaren, weer een super avond te worden!!

Nog even terugkomend op mijn tijd in de jeugd en later bij de senioren. De tijd waarin ook snelle veranderingen voor kwamen (maar gelukkig geen vervreemding van dorp en verenigingen). Zaterdag en zondag leefde vele inwoners in het dorp mee, met het plezier en de resultaten bij zowel de jeugd als de seniorenteams. Er werd in de kantine en langs de lijn over het dorp, voetbal en andere zaken gesproken. Gelukkig heb ik deze tijd zelf mogen beleven en doen besluiten om trotse voorzitter van v.v.Jisp te zijn. Laat dit voor mij maar vooral voor iedereen een gedachte en streven zijn om van onze club het mooie te behouden en het nog mooiere te creëren…

Jaap Luttik