Even voorstellen…keeperstrainer Mike Slagter

Hallo allemaal,mike

Hierbij wil ik mij graag even voorstellen als nieuw lid binnen de vereniging van VV Jisp.
Mijn naam is Mike Slagter en ik ben 51 jaar. Ik ben getrouwd met Karin en wij hebben 2 dochters.
Ik woon in Zaandam en ben de nieuwe keeperstrainer binnen de vereniging.
Ik ga de senioren en jeugdkeepers trainen geven.
In mijn actieve voetballeven heb ik voor diverse verenigingen gespeeld, DWV, Hollandia, Always Forward, Blokkers, KFC en Spartanen.
Bij KFC speelde ik met de huidige trainers van de selectie, Lesley Honig en Andy Huitema.
Ik ben met keeperstraining geven begonnen bij Spartanen en heb de laatste jaren trainen gegeven bij ZCFC uit Zaandam.
Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging en we gaan voor een mooi seizoen.

Met sportieve groet,

Mike Slagter.

Uiteraard wensen wij Mike maar natuurlijk ook onze leden heel veel succes en plezier aankomend seizoen. Als bestuur zijn heel erg blij met Mike als aanvulling op onze technische staf maar vooral met zijn positieve blik op voetbal. Een keeperstrainer zien we als grote sportieve aanwinst voor onze club, hopelijk volgen er nog meer…