Van uw voorzitter

Einde seizoen en de toekomst.

Evalueren, een taak die hoort bij een voorzitter. Een terugblik in een seizoen van vele wisselingen en soms verbaast over de snelle verandering van de mens en samenleving in ons dorp en vereniging.

Dit seizoen werd er veel gewisseld, zowel op het veld, maar ook binnen het bestuur en daarnaast de bierkoeling, de oude tractor en verdere veldmaterialen, de bierglazen, het materiaalhok, de organisatie playback en toernooi. De meeste wissels vonden trouwens plaats tijdens de reünie wedstrijd. Het was voor iedereen een onvergetelijk moment om deze spelers te zien genieten van een potje voetballen “met je oude maten uit de tijd van de langspeelplaten”.

De belangrijkste gebeurtenissen binnen de vereniging waren privatisering velden en het combi-team dames Jisp/WSV dat het seizoen afsloot met een uitstekende prestatie in de KNVB beker. Helaas hebben we dit convenant, door het ontbreken van draagvlak en begeleiding vanuit v.v. Jisp moeten beëindigen. De seniorenteams hebben dit seizoen redelijk gepresteerd. Het aankomende seizoen krijgt ons trainersduo de beschikking over flinke versterkingen en uitzicht op een vaste keeperstrainer. Bij de jeugd waren er ondanks de vele spannende wedstrijden en het grote enthousiasme helaas geen kampioenschappen. Het aankomende seizoen zullen de jeugdteams in de linie versterking krijgen van een meisjesteam onder de 8.

Meerdere maatschappelijke veranderingen zijn ook bij onze club doorgedrongen, we hebben te maken met flexvoetballers, participatievoetballers en ‘de oude kern’ leden. De veranderingen zorgen soms voor wat onbegrip en teleurstellingen, maar gelukkig doet een grote groep leden en vrijwilligers wekelijks hun uiterste best om de identiteit en bestaansrecht van onze vereniging voor de toekomst te borgen.

De mopperploeg (die op de maandag en donderdagochtend alles weer spik en span maken), de organisatoren van de evenementen (zoals playbackshow, toernooien, darttoernooi en luilakpolderloop), de trainers/leiders, kantinepersoneel, bestuursleden, sponsoren, weldoeners en iedereen die v.v.Jisp een warm hart toedraagt, verdient allemaal weer een diepe buiging en pluim van uw voorzitter.

De voorbereidingen voor het volgende seizoen zijn in volle gang en zullen deze maand al aanvang nemen met het schilderen van kantineplafond en vloeren toiletten, renovatie van de speeltuin, voorbereiding club BBQ en het samenstellen van een activiteiten/evenementen kalender. Deze informatie komt op de site, en als je meer informatie wil over de ontwikkelingen/beleid van onze vereniging, neem contact op met mij of een bestuurslid.

Geniet allemaal van deze zomer en van een welverdiende vakantie.

Jaap Luttik