Wsv/Jisp Combi 1 wint De KNVB Beker

Zondag was het dan zover de finalewedstrijd van de KNVB Beker WSV/Jisp Dames 1 en Zeevogels Dames 1.
De dames van WSV/Jisp vertrokken om 12.15 uur samen met een groot aantal supporters met de bus naar Heemskerk, waar om 14.00 uur de wedstrijd begon. 33
WSV/Jisp zat gelijk geconcentreerd en scherp in de wedstrijd. Al na 10 minuten scoorde Stefanie Gorter de 1-0. WSV/Jisp bleef aanvallend voetballen, dit resulteerde in de 2-0 via een corner kopte Celine Doorn de bal in het doel. Vlak daarna werd de 3-0 gescoord door Gaby Andriessen en voor de rust ook nog de 4-0  door Daily Joosten.22
Na de rust nam WSV/Jisp een afwachtende houding aan. Zeevogels kreeg hierdoor nog wel een kans op de 4-1, dit lukte echter niet. Halverwege de tweede helft scoorde Gaby Andriessen tot slot nog de 5-0.
Het was een zeer goede wedstrijd, waarin Stefanie Gorter WSV/Jisp op sleeptouw nam naar de overwinning. Door fantastisch teamspel was deze overwinning zeer verdiend!
Wat een belevenis! Dit zullen wij maar ik denk ook alle supporters niet snel vergeten.
5-0 overwinning en de KNVB Beker mee naar huis!
Namens heel Dames 1: bedankt allemaal voor jullie vertrouwen, steun en gezelligheid tijdens en na de wedstrijd! Wij hebben een top dag gehad.