Spannende dartfinale in geslaagd toernooi

In de afgelopen drie maanden werd iedere donderdagavond (na de training) de voetbalkantine omgebouwd tot een ware ‘darttempel’. 16 fanatieke darters, zowel leden als niet leden, maakte zich op om zich tot dartkampioen van Jisp te kunnen laten kronen. dart2
Nadat er vele avonden de 180ers om de oren vlogen, leverde dit 2 finalerondes op. Plek 8 t/m 16 hebben vorige week donderdag de kans gekregen om zich tot de kampioen van ‘the rest’ te kronen. Boris de Jong en Calvin Kleimeer hebben het tot de finale weten te schoppen. Boris wist met een paar hoge scores zich tot 1-0 te gooien maar uiteindelijk was het de sterk uitgooiende Calvin, die er met de prijs vandoor ging.
De grote finale ronde, waarin grote namen zich gekwalificeerd hadden met onder andere Richard ‘ the butcher’ Andy ‘ the rocket ‘ en Dennis ‘ the killer ‘, vond afgelopen donderdag plaats in de Muizenval. De door Anja en Frank getapte biertjes moesten vervangen worden voor water waarna sportdrank en de eerste wedstrijden konden gegooid worden. Na een paar spectaculaire wedstrijden wisten Thijs Piet en Ber Luttik zich te plaatsen in de finale. Thijs die zich als nummer 1 plaatste wist zich met hoge scores snel naar de 1-0 te gooien maar doordat hij uit zijn spel werd gehaald door de fanatiek aanhang wist Ber zich terug te knokken en kwam zelfs tot een 2-1 voorsprong. Uiteindelijk werd het 2-2 en de beslissende leg moest worden gegooid, Thijs besliste deze met een mooie finish van 120 en mag zich kronen tot dart kampioen van Jisp 2016-2017.
De club wilt iedereen bedanken voor zijn deelname maar ook aan de kleine bijdrage voor de nieuwe dartborden.
Tot volgend seizoen!
dart1