Inschrijven, opzeggen lidmaatschap en overschrijvingen

Bij VV Jisp komen voetballen? Schrijf je in via de website.

Opzeggen
Wil je stoppen met voetballen dan zal je vóór 31 mei 2017 het lidmaatschap schriftelijk opzeggen. Wij verzoeken daarom vóór 31 mei 2017 de afmelding per e-mail te sturen naar: secretariaat@vvjisp.nl
Mondeling opzeggen bij de leider of aanvoerder is niet voldoende. De praktijk heeft uitgewezen dat hier bijna nooit iets van terechtkomt en dat voor het nieuwe seizoen contributie-verplichting blijft.
Als u al weet dat u wilt stoppen verzoek ik u vriendelijk dit zo spoedig mogelijk te doen. Dan kan onze club namelijk een goede inschatting maken van het aantal (jeugd)teams dat wij voor het volgende seizoen wil inschrijven bij de KNVB. Deze inschrijvingen moeten alweer vóór 1 juni 2017 bij de KNVB binnen zijn.
Overschrijvingen
Als u zich wilt laten overschrijven naar een andere vereniging dient u zich aan te melden bij de nieuwe vereniging. De aanmelding moet u vóór 15 juni doen. Dit is een regel van de KNVB. De KNVB willigt geen verzoeken tot overschrijven in die zij na 15 juni ontvangt.

Overige wijzigingen
Bent u onlangs verhuisd, heeft u een nieuw e-mailadres of telefoonnummer laat het ons weten. Stuur een e-mail naar secretariaat@vvjisp.nl