V.V. Jisp in nieuwe ING commercial.

Begin Januari werd v.v.Jisp voorzitter Jaap Luttik benaderd door Pink Rabbit film photography production Amsterdam. De vraag was of v.v.Jisp wilde meewerken aan de nieuwe voetbalcommercial van de ING. Om de identiteit van Jisp, wat rond 1500 (volgens zeggen) bijna de hoofdstad van Nederland was geworden, wederom te promoten werd dit aanbod gretig aangenomen.

ing-2996 ing-2991
De voorbereidingen verliepen uitstekend. Op het voetbalcomplex werd er meerdere malen een bezoek gebracht door regisseurs en opnameleiders, om in korte tijd plannen te maken voor spectaculaire opnames. Daarnaast werden alle voetballende leden, leiders en trainers gecast en vele van hen waande zich al in Hollywood.

ing-2999  ing-3000

De opname dag was een groot spektakel, een karavaan van 20 wagens, gevuld met belichting, regenkanonnen en natuurlijk de catering streek neer in Jisp en zorgde voor enige ophef in ons altijd rustige dorp. De hoofdrolspelers van Jisp, die s’ morgens al onder de douche en in materiaalhok in de West-Beemster (WBSV) gefilmd waren moesten in de avondsessie eindelijk hun voetbal kwaliteiten tonen. Ook onze voorzitter moest nog een weggewaaid hesje uit de sloot halen en dames trainer Faouzi een hesje uit de grasmaaier trekken. De avondopnames van de voetbalacties waren zeer spectaculair. In de kou en onder een stortregen uit de regenkanonnen werden er 3 uur lang slidings, omhalen, dribbelacties gefilmd. Rond 22.00 uur waren alle opnames gereed en vertrok de film karavaan, na alles keurig te hebben opgeruimd en zeer tevreden over de gastvrijheid en kwaliteit opnames, richting Amsterdam.

V.V.Jisp is trots op hun bijdrage aan de ING voetbalcommercial, en hoopt hiermee de club en het voetbal nog meer te promoten.

De commercial is vanaf maart te zien.

ing-3004  ing-3007

commercial ING