Resultaten Grote Clubactie

Ook al begonnen wij met een kleine vertraging, is er een mooi resultaat behaald. In totaal hebben onze jeugdleden van VV Jisp 199 loten verkocht. Dit brengt totaal een bedrag van 477,60 euro op.

Met dit bedrag kunnen wij jullie ideeën voor de club en activiteiten met elkaar bekostigen. Er zijn al veel van deze ideeën verzameld maar heb je iets verzonnen wat echt niet kan wachten, geef dit dan door aan de jeugd coördinator of een bestuurslid.

Wij hebben 3 top verkopers, die we graag even in het zonnetje willen zetten. Jasper van der Stege (41), Stijn Scholtens (31) en Lisette Scholtens (23) hebben bij elkaar de helft van de opbrengst op zich genomen. Via deze weg willen wij hun heel erg bedanken. Om jullie te bedanken krijgen jullie de welbekende “Mega-Ronaldo-Messi-Lekkere zak snoep”, die komt zo snel mogelijk jullie kant op.

Voor de kopers ook niet onbelangrijk om je lot(en) te checken. Dit kan je doen door eerst je lotnummer(s) in de Incasso-afschrijving op je rekeningafschrift te bekijken en deze te checken op de website van De Grote Club.

Iedereen bedankt voor de inzet en bijdrage.

Sportieve groet,