Trainers- en begeleidingsstaf damesteams Jisp/WSV combinatie uitgebreid met 2 jonge ambitieuze trainers

Wij zijn ontzettend blij met de versterking van de staf  van onze beide damesteams met 2 jonge, ambitieuze trainers. De combinatie van de jarenlange trainerservaring, het zelf op een hoog niveau gevoetbald hebben van Faouzi, onze huidige trainer, met de moderne inzichten van de opleiding van Edwin, ervaring van Jesse als voetballer is een uitstekende basis om beide damesteams verder te laten groeien. Bovendien zal de begeleiding van de speelsters tijdens de trainingen en wedstrijden met 3 trainers veel intensiever zijn en het niveau van zowel team als individuele speelsters verhogen.

Wij stellen beiden even voor.                                                                                                                                                       Edwin Keizer is 20 jaar en woont in Bovenkarspel. In het dagelijks leven is hij student Sportkunde. Vroeger heeft hij altijd bij de VV de Zouaven gevoetbald, hier is hij keeper geweest, in de senioren selectie is hij gestopt en is hij zijn ambitie als trainer achterna gegaan. Op dit moment is hij hoofdkeeperopleiding bij VV de Blokkers en geeft hij de gehele jeugd keeperstraining. Daarnaast heeft hij zijn eigen keepersschool en is hij keeperstrainer bij de Ajax camps&clinics. Hij zal zich dit seizoen vooral inzetten voor het tweede elftal van WSV/Jisp. Hij wil het damesvoetbal aantrekkelijker maken, de dames naar een hoger niveau tillen en de dames zo veel mogelijk plezier laten beleven in de trainingen en wedstrijden. Volgend seizoen zullen zij samen met Faouzi beide damesteams gaan trainen en begeleiden.

Jesse Kramer is 22 jaar, heeft zowel aantal jaren in de jeugd van Zilvermeeuwen als de jeugd van Zaanlandia gespeeld. Vervolgens heeft hij zowel in de senioren selectie van Zaanlandia als Zilvermeeuwen gespeeld. Op dit moment speelt Jesse bij Hellas Sport zaterdag 1. Jesse onderschrijft de bij Edwin genoemde doelstellingen en wil vooral zorgen dat de dames plezier aan de trainingen en wedstrijden beleven.

Wij wensen Edwin en Jesse heel veel plezier en succes !!