Van uw voorzitter

Januari, meestal de maand waar v.v.Jisp in winterslaap verkeert. Maar dit jaar was het even ietsjes anders.

De druk bezochte nieuwjaarsreceptie was een zeer geslaagde avond. De wedstrijd vooraf werd met 4-1 gewonnen door de jonkies, maar langs de lijn werd er vooral genoten van de 50ers Tom Muis en Muus Zwart die nog zeer soepel hun voetbalkunsten toonden.

Wendy Rabenberg werd gekozen tot clubvrouw 2016 voor haar inzet van jeugdleidster – maken van alle aankondigingen – beheer site – clubfotograaf – en haar positieve inzet en hulp bij overige activiteiten.

Jan v.d. Stege en Sjaak Wezel werden deze avond lid van verdienste van v.v.Jisp voor hun jarenlange inzet voor de vereniging. Sinds Jan actief is bij v.v.Jisp kan je op hem rekenen. Van bardienst tot lijnentrekker, en op dit moment de belangrijke taak van jeugdcoördinator. Sjaak is al 25 jaar de grote organisator van de jaarlijkse toernooidagen, en door zijn betrokkenheid en inzet bij overige evenementen een echte verenigingsman.

Begin januari werd ik gebeld door Pink Rabbit met de vraag of v.v.Jisp wil meewerken aan de nieuwe commercial van ING. Dit unieke aanbod kon ik natuurlijk niet afslaan, want de identiteit van onze vereniging versterken, blijft een mooie uitdaging.  Inmiddels zijn de meeste leden gecast en uitgenodigd voor de filmopname op ons mooie complex.

Het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd was wederom een succes. Met volle overgave, techniek, tactische zetten van de coaches werd er sportief, maar voor de toeschouwers geheel niet zonder risico gestreden voor de winst. Ik was zeer positief verbaasd over de kwaliteit van onze jeugd, en met mijn kennis van voetbal weet ik dat we met deze talenten een mooie toekomst tegemoet kunnen zien.

Afgelopen week is er onderleiding van Jan Koene een start gemaakt met een nieuw onderkomen voor de materialen onderhoud van het complex. De vorderingen gaan snel en met hulp van Ron Mak gaat deze klus zeker slagen.

Voor de maand februari staan er alweer tal van activiteiten gepland. Zoals het open Jisper dartkampioenschap wat start op 02-02-2017 en waar iedereen aan mee kan doen. Op 01-02-2017 de filmopname commercial ING. En er wordt gestart met de voorbereidingen `Koningsdag 2017`.

En het belangrijkste, de spannende voetbalwedstrijden op de zaterdag en zondag!

Jaap Luttik