Van uw voorzitter

Beste leden, als eerste daad van uw nieuwe voorzitter wil ik u allen mededelen dat onze vereniging met ingang van 01-01-2017 op eigen benen staat. (geprivatiseerd)

Zowel de gemeente Wormerland als de vereniging v.v.Jisp zijn beide tevreden over de uitkomst van jaren lang plannen maken en onderhandelen betreffende privatisering sportvelden.

De commissie privatisering heeft zich jaren lang ingezet om de beste deal voor onze vereniging te behalen. Het plan wijzigde bijna maandelijks, en het werd de commissie niet makkelijk gemaakt. Ik wil hierbij de leden van de commissie privatisering ontzettend prijzen en bedanken voor hun geduld en inzet.

Gelukkig heeft v.v.Jisp gekozen voor natuurgras, waardoor het landelijke aanzicht van ons mooie dorp Jisp behouden blijft en het puur natuurvoetbal gewaarborgd is.

Uw voetbalvereniging Jisp zal met de eenmalige vergoeding van de gemeente Wormerland passende materialen aanschaffen voor een optimaal onderhoud van onze velden. Daarnaast reserveren we een bedrag voor het jaarlijkse groot onderhoud van de velden.

Het andere plan is om de aankomende jaren te gaan investeren in verduurzaming van de accommodaties.

v.v.Jisp zal altijd zijn dorpsfunctie in positieve zin blijven invullen, en zich inzetten voor de vitaliteit van de inwoners.

Jaap Luttik