Effectief VVJisp boekt een aansprekende openingszege.

Na de voorbereiding met wisselende resultaten te hebben afgesloten stonden trainer Leslie Honig en assistent Andy Huitema voor de uitdaging om met enkele afzeggingen, blessures en een schorsing toch een elftal neer te zetten waarmee in de 1e wedstrijd in de 5e klasse een goed resultaat zou kunnen worden behaald. Maar liefst 6 basisspelers werden gemist.

Met enkele spelers uit het 2e elftal in de basis was het afwachten of dat een haalbare kaart zou zijn. Al snel kwamen de Jispers op voorsprong door een rush van Robin Mak over de rechterzijde die voorgezet werd voor spits Dennis Smit maar door een blunder van de Kwadijk goalie in eigen doel werd gewerkt. Dat was een mooi begin, zeker omdat het aanvallende spel ondanks de straffe tegenwind werd voortgezet.

Lees verder op de  Zaanse sportkrant