BBQ

Je kunt je nog opgeven tot 13 september!

Beste allen,

Na het succes van de afgelopen twee jaar willen wij ook dit jaar graag weer een BBQ organiseren bij VV Jisp. Deze BBQ traditiegetrouw het nieuwe seizoen inluiden. U ben alle van harte welkom op 16 september 2016 vanaf 18:00.

De BBQ is toegankelijk voor de volgende personen:
– Alle leden, (zowel spelend als niet spelend);
– Alle vrijwilligers, denk hierbij aan de maandagochtendploeg, scheidsrechters, kantinepersoneel, trainers en alle andere die afgelopen of komend seizoen een bijdrage hebben geleverd voor VV Jisp;
– Sponsoren van VV Jisp;
– Leden onder de 16 mogen hun beide ouders meenemen;
– Senioren spelers mogen hun partner en kind(eren) meenemen;
– Alle dames van de Jisp/WSV combi.

De kosten voor de BBQ zijn €10, voor kinderen onder de 16 €5 en voor kinderen van  5 en jonger is de BBQ gratis. Graag direct contant betalen bij binnenkomst.

De BBQ wordt ook dit jaar weer georganiseerd door Gijs Tange.
Wij willen in verband met inkoop  graag weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen. Wij willen u dan ook vriendelijk verzoeken om u aan te melden via onderstaande link (dit kost circa 1 minuut):

Wij hebben er ontzettend veel zin in als u  vragen heeft horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

poster klein