Nieuwe ronde, nieuwe kansen…

Allereerst willen wij het oude jeugdbestuur, bestaande uit Ron Joosten, Marlies Meijer, Ron van Deene en Mark Scholtens, bedanken voor hun geweldige inzet voor de jeugd van VV Jisp de afgelopen jaren.

Zoals iedereen wel heeft gemerkt is onze jeugd flink gekrompen. We bestaan het komende seizoen nog uit slechts 3 jeugdteams (meiden E1, jongens E1 en C1). Dit vinden wij erg jammer, maar tegelijkertijd een mooie uitdaging om voor de komende jaren er alles aan te doen dat de jeugd van VV Jisp kan blijven voetballen bij ons prachtige clubje.

Vanaf heden is er nieuw enthousiast bloed in het jeugdbestuur gekomen, bestaande uit Jan van der Stege en Ron Luttik. De functie van beide zal coördinerend zijn. Samen met nog meer enthousiaste ouders en leden zullen we dit seizoen zo goed mogelijk laten verlopen. Buiten het voetbalseizoen vinden wij het belangrijk dat we als team en club ook andere activiteiten met elkaar kunnen gaan doen. Er zijn al enkele leuke activiteiten genoemd en meegenomen uit de voorgaande jaren. Wij staan natuurlijk open voor meer van deze ideeën en enthousiastelingen die dit samen met ons willen gaan organiseren.

Even voorstellen;
Jan van der Stege, leeftijd is onbekend, vader van 2 geweldige kinderen Dennis en Jasper en getrouwd met de ‘kantine-koningin’ Jolanda. Jan loopt al wat jaren rond bij onze club, als voetballer blonk hij vooral uit in zijn laatste jaren in Jisp 4. Na verschillende hoogtepunten heeft Jan zich nog vele jaren ingezet als grensrechter en reporter van datzelfde team. Nu zijn kinderen ook voetballen vind je hem in de dug-out als coach en doordeweeks als trainer (dit jaar de C1). Jan is een echte clubman en zal vechten, om de jeugd van VV Jisp te redden, tot hij erbij neervalt.

Ron Luttik, nog net geen 30 jaar, oudste zoon van Jaap en Mirjam en heeft 2 broertjes. Met één van zijn broertjes (Ber) voetbalt hij in de selectie van VV Jisp. Ook Ron loopt al van kleins af aan bij Jisp over de velden. Hij begon op zijn 6e bij de F1 van VV Jisp, dit was toen het enige jeugdteam van de club. Het hele weekend stond in teken van voetbal, want zondag moest bij zijn vader (Jisp 2/3) gekeken worden en soms ‘s middags ook naar Jisp 1. Op vroege leeftijd (13-14 jaar) begon hij de jongere teams van VV Jisp te trainen, dit heeft Ron sinds vorig jaar weer opgepakt. Energie krijgt hij van kinderen die plezier in het voetbal hebben en hij hoopt ervoor te zorgen dat zij dit houden.

Wij hebben er heel veel zin in, en hopen jullie ook!

Sportieve groet Ron & Jan