Bestuurswisselingen

Bestuurswisselingen.

Een aantal van jullie heeft het misschien al gehoord maar ik heb besloten om te stoppen als voorzitter bij de eerstvolgende ledenvergadering, het is tijd voor een nieuw gezicht.

Naast mij stopt ook Nancy met haar bestuurstaken. Gelukkig hebben we ook twee nieuwe bestuursleden gevonden. Ron Luttik en Jos Wezel zullen toetreden tot het bestuur. Er is nog geen nieuwe voorzitter en/of secretaris gekozen, de taken zullen verdeeld worden tussen de bestuursleden. Nancy blijft voorlopig de ledenadministratie doen totdat zij haar taken kan overdragen.

Ook heeft het voltallige jeugdbestuur aangegeven dat ze willen stoppen. Mark Scholtens blijft nog wel actief hij zal zich gaan richten op de huidige E-pupillen. Ron, Ron en Marlies stoppen volledig.

De reden hiervan is dat de huidige bestuursleden geen binding meer hebben met de lager school jeugd, dit is van essentieel belang om goed te kunnen functioneren binnen een jeugdbestuur.

Jan van der Stege zal de functie van jeugd coördinator op zich nemen, vanuit het hoofdbestuur krijgt hij ondersteuning van Ron Luttik.

Naast bestuursleden zijn wij dringend op zoek naar mensen die af en toe in de kantine willen staan. Je kan je aanmelden via secretariaat@vvjisp.nl

Het komende seizoen gaan wij  meer een beroep doen op de leden om kantinediensten  te draaien. Het vrijwilligerskorps is de laatste jaren behoorlijk uitgedund en wij ontkomen er niet aan om kantinedienst voor alle leden verplicht te stellen.

Fijne vakantie.

Jan Buiten