PassToernooi voor de Jeugd groot succes!

Op zaterdag 26 maart is op het sportpark van de VVJisp het PassToernooi voor de jeugd gehouden. De gehele dag werd er door voetballers en voetbalsters gestreden om de eer. Niet alleen in onderlinge wedstrijden, maar ook door allemaal mee te doen aan de penalty bokaal. De F-jes trapten letterlijk de dag af, en het was een prachtige dag met genoeg publiek.

Na veel strijd en goed voetbal in een leuke, sportieve sfeer kwam de volgende volgende stand op het bord: 1. IVV F4, 2. Zaandijk F3, 3. Jisp F1, 4 KFC F7, 5. WSV F5. De penalties werden gewonnen door Zaandijk F3. Later in de ochtend begonnen de “mannen” van E. Ook hier een boel mensen langs de kant en het weer werd alleen maar beter! bekerDe teams waren elkaar al tegengekomen in de competitie en dat maakte de wedstrijden buitengewoon interessant. In tegenstelling tot diezelfde competitie, was de uitslag hier iets anders:
1. DZS E3, 2. Jisp E1, 3. Purmersteijn E9, 4. Saenden E2. De pingels werden het beste genomen door Jisp E1. De middag was voor de dames van de E en heren van de C. Bij de meiden E was WSV overtuigend de beste, maar verder verliepen de wedstrijden van de ME bijzonder. Aan het einde waren het de meiden van Purmerend en Saenden die op alle fronten exact gelijk eindigde. Een penalty shoot-out moest uitkomst brengen. Ook hier zat het dicht bij elkaar, maar uiteindelijk trok Saenden aan het langste eind met 7-5. De einduitslag bij de ME was: 1. WSV ME, 2. Purmersteijn ME1, 3. Jisp ME1, 4. Saenden ME1, 5. Purmerend ME1. Voor Purmerend ME1 was er de prijs voor de beste penalties!

De heren van de C speelden een volwassen toernooi waar het er mannelijk aan toe ging. Jammer dat op een bepaald moment die “mannelijkheid” zich tegen de scheidsrechter keerde. Gelukkig werd dat goed opgelost en konden we aan het einde van de dag ook hier een verdiende winnaar aanwijzen. 1. Purmersteyn C5, 2. Jisp/Knollendam C1, 3. WBSV C1, 4.Oosthuizen C2, 5. Purmerend C6. De Paasprijs voor de beste pingels ging naar Jisp/Knollendam C1.

Het was al met al een zeer geslaagd toernooi in een uitermate goede sfeer. Alle deelnemende teams hebben hun best gedaan om er een leuke dag van te maken evenals het publiek. We hebben als organisatie hierdoor een hele makkelijke dag gehad en vinden dat dit voor herhaling vatbaar is. Tenslotte willen we alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet en natuurlijk onze sponsoren die deze fantastische dag mede hebben mogelijk gemaakt:

Recreatieterrein KETELHOF, ERIK KLOPPER GRONDWERK, B&N BOUW en LIEFTING UITVOERDER/ TOEZICHTHOUDER INFRA-CIVIEL en natuurlijk onze vrienden van de VV Knollendam.