De F-jes van Jisp en Zaandijk delen de punten

Afgelopen zondag hebben wij met de F1 van Jisp een leuke middag beleefd bij VV Jisp. Voor de wedstrijd van Jisp 1 – Zaandijk 1 Jisp_Zaandijk_etenspeelden wij namelijk een vriendschappelijke wedstrijd tegen Zaandijk F3. Terwijl de selectie van Jisp voor de kantine van het zonnetje stond te genieten begonnen wij met de warming up. Om 12:55 uur starte de wedstrijd en was er al aardig wat publiek. Scheidsrechter Jasper van der Stege gaf het startsein en de wedstrijd ging gelijk op.

Er werd van beide kanten goed gevoetbald en Zaandijk had een paar goede aanvallen en schoten op doel. Maar gelukkig stond Rutger op doel en hij hield veel moeilijke ballen tegen. Voor Rutger stonden Jelle, Devinho  en Stijn Boneveld heel goed te verdedigen. En daarvoor stonden Kimberly, Issis en Stijn Scholtens die zeer goed controlerend speelde en het de tegenstander erg lastig maakte. Voorin stond natuurlijk onze spits Lance die heel goed zijn best deed en goed vrij liep.

Zo goed zelfs dat hij in de eerste helft na een mooie actie de 1 – 0 maakte.
Na een kwartier floot scheidsrechter Jasper, en dat was het sein om van helft te wisselen . In de 2e helft werd Zaandijk sterker en ondanks veel belangrijke reddingen van onze keeper Rutger konden we de gelijkmaker niet voorkomen. De Jisp_zaandijk_veldeindstand werd dan ook 1 – 1 en hier had iedereen vrede mee. Nadat ook de penalty’s waren genomen gingen we samen met Zaandijk de kantine in waar Jolanda van der Stege al twee tafels had gedekt en de limonade al klaar stond.
Toen iedereen een plekje had gevonden werd de patat met frikandel opgediend en genoten de pupillen van een heerlijke maaltijd. En dat was nog niet alles. Hierna mochten de F-pupillen hand in hand met de spelers van de selectie het veld op en stond er veel pers om de spelers te fotograferen.

Alle kids hebben genoten van deze leuke middag!

Namens de F – pupillen wil ik Jolanda van der Stege hartelijk bedanken voor de heerlijke patat en frikadel. En natuurlijk Rutger die bij ons wilde invallen en heel veel moeilijke ballen heeft tegen gehouden.

Mark Scholtens