Leslie Honig nieuwe hoofdtrainer VV Jisp

Honig groot

Foto: Zaanse Sportkrant

Het bestuur van VV Jisp heeft afgelopen week Leslie Honig kunnen contracteren voor het volgend seizoen 2016-2017. Leslie is geen onbekende van VV Jisp. In het seizoen 2013-2014 stond hij ook al eens voor de groep met prima resultaten. Naast Leslie heeft het bestuur ook een assistent kunnen aantrekken, dit is Andy Huitema geworden. VV Jisp heeft met dit duo alle vertrouwen voor de toekomst. Een interessant gegeven is dat aanstaande zondag 13 maart de huidige club van Honig, Zaandijk, op bezoek komt bij VV Jisp. VV Jisp hoopt tegen het uitstekend draaiende Zaandijk zijn eerste punten te gaan Halen.

Na de wedstrijd tegen Zaandijk zal de middag worden afgesloten met een leuk stukje muziek in de kantine van VV Jisp. Iedereen is welkom.