De meiden staan nog steeds boven aan

damesvoetbal8 november 2015     Vitesse 22 – VV Jisp        uitslag: 1-3

Wat begon als een normale zondagmorgen werd al snel een nachtmerrie voor één van onze teamleden. Zij stond met autopech èn de tas met onze tenues ergens in de provincie Gelderland! Met geleende tenues kwamen wij, enigszins van de leg, aan in Castricum.

Na een snelle warming up en bemoedigende woorden van trainer Jan begon een wedstrijd waar wij alleen de einduitslag van willen herinneren.  Achterin werd er keihard gewerkt door Larissa, Noor, Sabrina, Anica en Iris die menig tegenstandster het nakijken gaf!

Het middenveld kreeg het zwaar te verduren doordat wij niet in ons spel konden komen. De vele kansen van onze voorhoede werden beloond met 2 doelpunten in de eerste helft. In de tweede helft viel er aan beide zijden nog een doelpunt zodat wij naar Jisp terugkeerden met drie winstpunten en een einduitslag van 1-3!