De meiden staan bovenaan!

OIMG_7372p een regenachtige zondagmorgen stonden de meiden van Jisp op het veld bij WBSV. Ondanks dat de eerste vijf minuten niet zo lekker verliepen scoorde Daily de openingstreffer in de eerste minuut. De tegenstander maakte vlak daarna in de vierde minuut de 1-1. Nu moesten de meiden van Jisp strijden voor de eerste plek, en kwamen ze op gang. Er werd een tijdje niet gescoord maar na 24 goed en vooral tactische gespeelde minuten kwam het tweede doelpunt die werd gescoord door onze eigen Demi S. Vanaf hier verliep het soepel voor de dames en het derde doelpunt volgde al in de 34ste minuut door Lenora. Na de tweede helft bleven de Jisper dames behendig en op hun hoede. De tegenstander werd geen doelpunt gegund en in de 68ste minuut scoorde Lenora haar tweede doelpunt en nauwelijks tien minuten later wer3bdb168771776510eba6ac0eccb18f8bd de strijd afgemaakt met het 5e doelpunt gescoord door Melissa. Hierna volgde nog een goed defensief spel die aanhield tot aan het einde van de wedstrijd. De scheidsrechter floot af bij de score van 1-5 voor de meiden van Jisp, waardoor ze nu met vijf gewonnen wedstrijden bovenaan staan!

Gaby A.