De Meiden A1 doen het weer…

Op zondag 20 september moest de MA1 spelen tegen Fortuna in Wormerveer. De dames van Jisp 100% voor deze wedstrijd gegaan. Met het prachtige weer, wat in voordeel van de Jispenaren werkte, begon de wedstrijd al hartstikke goed. In de eerste paar minuten maFortuna-Jispakte Daily Joosten 1-0 met een fenomenale volley. Daily kon er maar niet genoeg van krijgen en scoorde even later ook de 2-0. Met de goed geplaatste voorzetten van Melissa Buiten en Iris Dokter ging alles vlug en kreeg Daily de bal nogmaals mooi in de voeten: 3-0. Sabrina Steba werd soms nog verrast met een balletje die ze toch nog wist tegen te houden.
Alle ballen kwamen netjes aan en uiteindelijk kwam er één bij Noor Boon aan. Noor bleef gefocust ondanks het geschreeuw van haar medespeelsters en de coach: “Schieten!” Ze loste het schot en het bleek dat Fortuna Jisp een handje wilde helpen. Een tegenstander kopte de bal in eigen doel en maakte de 4-0. De wedstrijd was met dit doelpunt beslist, maar de dames waren nog niet klaar. Priska Blom zag een corner als een kans en probeerde te scoren met haar verkeerde been, maar dat lukte helaas niet. Daily Joosten zag nog een laatste kans in de eerste helft en rende het hart uit haar lijf om die te pakken. De bal kaatste terug en ze passte hem mooi bij Lenora Voogd in de voeten, die de bal het doel in liep. Zo was het aan het einde van de eerste helft 5-0. De tweede helft was een stuk rommeliger. Nadat Josephine Jonker een paar keer was neergehaald was het tijd om terug te slaan. Door de krachtige verdediging bestaande uit Anica Woerlee en Larissa Grandiek bleven alle ballen weg bij het doel. Demi Trik en Demi Staubesand vormde een goed duo en schoten de ballen mooi naar voren, waarvan er eentje recht in de voeten van Gaby Snijder kwam. Gaby schoot vijf keer op doel, maar het lukte steeds niet te scoren. Daily besloot het over te nemen en de 6-0 met een lach erin te schieten, maar, Gaby kreeg de eer voor dit doelpunt. Hoewel ze flink onderuit werd gehaald, was dit geen reden voor Sanne Jongens om te stoppen. Ze had veel mooie schoten maar, jammer genoeg, was er geen één raak. Het laatste schot van Noor Boon maakte de dag af met 7-0. Met een lach liepen Jispse dames het veld af.