De F1 haalt uit in Oosthuizen

Oosthuizen F3 – Jisp F1

Voetbal_jeugdOm 08:00 uur vertrokken we vanuit Jisp naar Oosthuizen voor onze eerste competitie wedstrijd van dit seizoen.We zijn alweer een tijdje aan het trainen en we hebben ook al vier wedstrijden gespeeld, een prima voorbereiding op de competitie dus. Van de vier wedstrijden die we tot nu toe speelde hebben we er drie gewonnen en een verloren. Dit geeft dus goede hoop, na een zwaar seizoen waarin we alles verloren.
Aangekomen bij De voetbalclub Oosthuizen vlogen de spelers dan ook zeer gretig het veld op om aan de warming up te beginnen.Deze keer was Thijn Balster de aanvoerder en hij leidde dan ook de warming up. Daarna gingen we nog even de kleedkamer in om de opstelling te bespreken, waarna we klaar waren voor de wedstrijd. Met Amber Kok op doel begonnen we heel goed aan de wedstrijd, en kozen gelijk voor de aanval.
De druk bleef hoog en na ongeveer tien minuten scoorde Stijn Scholtens het eerste doelpunt voor Jisp.
Hierna bleven we aanvallen waardoor Jelle Praag de 0-2 en de 0-3 scoorden! Twee doelpunten dus van Jelle Praag die nog maar net een paar weken lid is van VV Jisp! En waarvan zijn Opa en Oma zouden komen kijken, maar net te laat aankwamen om hun kleinzoon te zien scoren.
Daarna viel er ook een prachtig doelpunt door Lance Koene, die dit in de voorgaande wedstrijden wel al veel vaker heeft gedaan. Wat een super spits is dat toch. We gingen dus met 0-4 voorsprong de rust in, en in de kleedkamer hadden de kids net genoeg tijd voor de limonade, want daarna wilde ze al gelijk weer het veld op.
Toch konden we nog afspreken dat we zouden proberen om nog meer over te spelen, en goed vrij te lopen.
Dit lukte in de tweede helft prima, waardoor Isabelle Boneveld de 0-5 en de 0-6 kon scoren.
Ook Koosje Henneman liep een paar keer goed vrij waardoor ze kans had om op doel te schieten, en Definho Grooters en Isa Zwart hielden bijna alle tegenaanvallen van Oosthuizen tegen. Het laatste doelpunt werd gescoord door Stijn Boneveld, waardoor de einduitslag dus 0-7 werd. Een heel goed begin van de competitie dus voor de F1 van Jisp.